Irafizah Ismail

Tuesday, 21 August 2018

Testimoni Ostematrix Shaklee: Pengalaman Puan Norliza Ismail

August 21, 2018 0
Testimoni Ostematrix Shaklee: Pengalaman Puan Norliza Ismail
"Tak sangka oste dah jadi macam killer product dalam SOHO Jaja sendiri sebab setiap bulan pasti bertambah-tambah customer yang cari kalsium shaklee ni. Antara feedback yang Jaja pernah terima semestinya  dia membantu melawaskan perut pada sebelah pagi.

Oste dah jadi penangan kepada seorang aunty yang berusia 50an sehingga mendaftar ahli terus sebab dia kata cheaper than other product yang dia dah pernah makn. Alhamdulillah..Tumpang gembira bila dapat berkongsi sesuatu yang baik dengan orang lain.

Bagi Jaja pula, memang sangat membantu saat-saat dah hampir due ni, dapat mengurangkan kejang kaki waktu tidur malam. Alhamdulillah." - Puan Norliza Ismail

Testimoni Ostematrix Shaklee.

Ostematrix Shaklee. Pil kalsium terbaik.

Buat korang yang nak cuba Ostematrix juga, boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Monday, 20 August 2018

Seriknya Nak Skip Ostematrix.

August 20, 2018 0
Seriknya Nak Skip Ostematrix.
Perkongsian dari Puan Norhafizah Mohd Zabir tentang Ostematrix.

"hehe nak syer gak..makan oste ni pagi-pagi sure lawas..Haritu masa baru pindah sibuk mengemas malas nak makan oste..sekali nak tido..haa..rasakan seluruh badan sakit, kaki cramps..Lepas tu hari-hari esok sebelum tido dah serik nak skip makan...Seksa oooo nak tidur lena..:)"

Testimoni Ostematrix Shaklee.

Buat korang yang ada masalah nak tidur lena boleh cuba Ostematrix. Ostematrix bukan sekadar mengandungi kalsium. Juga mengandungi Magnesium yang membantu mendapatkan tidur lebih lena.

Ostematrix Shaklee. Pil Kalsium terbaik.

Mahu tahu lebih lanjut tentang Ostematrix? Boleh baca sini.

Berminat nak cuba Ostematrix? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun.
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Sunday, 19 August 2018

Ostematrix dan Ibu Menyusu.

August 19, 2018 0
Ostematrix dan Ibu Menyusu.
"Saya memang suka Ostematrix sangat sangat sangat! Saya consume semasa menyusu anak dulu, masa tu sakit belakang teramat sangat, sakit pinggang.. Bila dapat tahu kelebihan Ostematrix ni terus ambil, Alhamdulillah sampai sekarang Ostematrix memang tak pernah putus stok kat umah. Ostematrix memang WAJIB ada di rumah. :) " - Puan Najwa Khalid

Testimoni Ostematrix Shaklee
Ketahui lebih lagi tentang Ostematrix di sini.

Ostematrix Shaklee. Pil kalsium terbaik.


Mahu cuba Ostematrix juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun.
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Saturday, 18 August 2018

Tiada Lagi Masalah-masalah Macam Mengandung Sebelum Ni.

August 18, 2018 0
Tiada Lagi Masalah-masalah Macam Mengandung Sebelum Ni.
"Akak suka ambil oste..sebab bila bangun tido rasa bertenaga..

1st time ambil oste masa pregnan anak ketiga..Oste memang best..sebab dah takde masalah-masalah ni lagi macam pregnan yang lepas..
  • gusi dah tak berdarah
  • masalah sembelit bila prgenan dah takde
  • rasa cergas je bila nak pergi ofis
  • sakit pinggang dah takde
  • tak kena simpul biawak (kejang kaki)
Paling best pengalaman ngan oste ni..memang beza dari masa pregnan yang lain..12 hari dalam bulan puasa sebelum melahirkan..setiap hari masak..tak pernah miss..Puasa pun tak letih..Lagi bertenaga dari orang yang tak pregnan..hahaha

Ostematrix Shaklee memang terbaik!!!" - Puan Sarah Baseri

Testimoni Ostematrix Shaklee
Ostematrix Shaklee. Pil Kalsium Terbaik.

Mahu cuba Ostematrix Shaklee juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun.
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Friday, 17 August 2018

Testimoni Ostematrix Shaklee : Pengalaman Puan Yat Hayati

August 17, 2018 0
Testimoni Ostematrix Shaklee : Pengalaman Puan Yat Hayati
"Yat pun suka oste ni. Tiap-tiap malam wajib telan. Paling ketara kesannya LAWAS. Lepas bersalinkan Dasuki, Yat ada buasir..ha, kalo sembelit, memang nayelaa...hehehe

Dulu sangat takut nak membuang, lagi-lagi kalo berhari tak membuang..tapi..sekarang dah tak risau ;-) .Masa pregnant kan Dasuki, selalu lenguh-lenguh betis...so far, dah 3 bulan ni takde lagi laa spa kat rumah..tukang urut-urut ni..

Hubby pun amik jugak, sebab ada pengalaman jatuh moto masa belajar. Cepat sakitdan lenguh pinggang..Lepas amik oste, takde lagi nak suruh urut/pijak pinggang dia tu.

Mak ayah kat kampung amik. Bulan promo wajib restok banyak-banyak kat diorang...;-) " - Puan Yat Hayati

Testimoni Ostematrix Shaklee
Andai anda atau insan tersayang anda ada mengalami masalah yang sama seperti Puan Yat Hayati boleh cuba ikhtiar dengan Ostematrix. Nak tahu Ostematrix ni siapa lagi boleh makan? Boleh klik sini.

Ostematrix Shaklee. Pil kalsium terbaik.

Mahu dapatkan Ostematrix, boleh hubungi Fiefi k.

www.wasap.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.