Kedai Vitamin Changlun.

Thursday, 16 August 2018

Saya Suka Ostematrix !

August 16, 2018 0
Saya Suka Ostematrix !
Ostematrix Shaklee. Pil Kalsium Te

" Oste....Saya suka sangattttt!!!

Lawas - ganti Alfalfa masa baby kena jaundise. No more trauma masa poo poo...hihi.

Murah - betul kata Noor Afifah Mohd Baharuddin. Kat farmasi pil kalsium/caltrate memang mahal. Jauh beza. So why pay  more? Jadi pengguna bijak sudah :)

Magnesium - Buatkan Oste ni lagi UNIK. Magnesium elemen penting sebagai anti stress dan kurangkan sakit kepala/migrain. Bye bye En. Penadol, paracetamol, ponstan dlll. TERBAIK.

Lagi ISTIMEWA, Oste ni dari sumber semulajadi, Laut Mati :)" - Puan Aseha Yahaya

Testimoni Ostematrix Shaklee


Jom ketahui lebih lanjut tentang Ostematrix Shaklee, klik sini.

Nak baca banyak lagi testimoni Ostematrix, boleh baca sini.

Mahu cuba Ostematrix juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM,Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Wednesday, 15 August 2018

Testimoni Ostematrix : Pengalaman Nabila Mohammad

August 15, 2018 0
Testimoni Ostematrix : Pengalaman Nabila Mohammad
"Saya suka makan Ostematrix time period. Before ni, MIL ada suggestkan, tapi tak nak makan pun sebab dah makan GLA.

Nak jadikan cerita, pergi jalan-jalanSabah last year, telan Ostematrix pagi tu sebab takut kaki lenguh. 1st day  period tak rasa apa-apa pun. Takde lenguh-lenguh atau sakit-sakit. Penangan Oste! Sejak tu, setiap kali period, mesti telan Oste :)" - Nabila  Mohammad



Jom baca lebih lagi tentang Ostematrix di sini.

Mahu tahu apa komen-komen pengguna Ostematrix tercinta, boleh baca sini.


Nak cuba Ostematrix juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM,  Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Tuesday, 14 August 2018

Testimoni Set Hamil Shaklee : Pengalaman Puan Anna Eddy

August 14, 2018 0
Testimoni Set Hamil Shaklee : Pengalaman Puan Anna Eddy
"Saya baru bersalin anak ke-3. Seorang Princess yang sangat adorable. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin Shaklee untutk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dengan vitamin Shaklee untuk kehamilan.

Sepanjang kehamilan anak ke-3, saya ambil Vitalea, Vita C, B Complex, Omega Guard, dan Ostematrix since saya memang tak suka minum susu.

Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation.

Sampai lah ke saat melahirkan. Saya masih rasa sihat dan bertenaga. Sehinggakan proses bersalin kali ni sangat mudah dan cepat. Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda, sakit kontraksi memakan masa 2 hari dengan bukaan serviks baru 2 cm. Tapi kali ini, sakit kontraksi berlaku sangat sekejap. Sejurus sampai ke hospital, doktor cek bukaan serviks dah 7 cm. Diusung terus ke Labour Room. Sedang nurse & doktor buat persiapan untuk sambut baby, saya terus rasa nak meneran. Doktor cuba cek bukaan serviks, memang dah 10 cm. Dengan 2 kali push sahaja, saya selamat melahirkan baby girl yang sangat comel.

Kulit baby sangat halus mulus, putih merah. Doktor pun puji, uri cantik, luka perinium sangat minimal dan proses jahitan sangat mudah. Baby pun sangat baik. Disebabkan susu badan saya dah mula mengalir sejurus melahirkan, baby terus tidur kekenyangan." - Puan Anna Eddy

Set Hamil Shaklee Pilihan Ibu-ibu Mengandung
 Mahu cuba Set Hamil Shaklee juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga Kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.