Kedai Vitamin Changlun.

Tuesday, 21 August 2018

Testimoni Ostematrix Shaklee: Pengalaman Puan Norliza Ismail

August 21, 2018 0
Testimoni Ostematrix Shaklee: Pengalaman Puan Norliza Ismail
"Tak sangka oste dah jadi macam killer product dalam SOHO Jaja sendiri sebab setiap bulan pasti bertambah-tambah customer yang cari kalsium shaklee ni. Antara feedback yang Jaja pernah terima semestinya  dia membantu melawaskan perut pada sebelah pagi.

Oste dah jadi penangan kepada seorang aunty yang berusia 50an sehingga mendaftar ahli terus sebab dia kata cheaper than other product yang dia dah pernah makn. Alhamdulillah..Tumpang gembira bila dapat berkongsi sesuatu yang baik dengan orang lain.

Bagi Jaja pula, memang sangat membantu saat-saat dah hampir due ni, dapat mengurangkan kejang kaki waktu tidur malam. Alhamdulillah." - Puan Norliza Ismail

Testimoni Ostematrix Shaklee.

Ostematrix Shaklee. Pil kalsium terbaik.

Buat korang yang nak cuba Ostematrix juga, boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Monday, 20 August 2018

Seriknya Nak Skip Ostematrix.

August 20, 2018 0
Seriknya Nak Skip Ostematrix.
Perkongsian dari Puan Norhafizah Mohd Zabir tentang Ostematrix.

"hehe nak syer gak..makan oste ni pagi-pagi sure lawas..Haritu masa baru pindah sibuk mengemas malas nak makan oste..sekali nak tido..haa..rasakan seluruh badan sakit, kaki cramps..Lepas tu hari-hari esok sebelum tido dah serik nak skip makan...Seksa oooo nak tidur lena..:)"

Testimoni Ostematrix Shaklee.

Buat korang yang ada masalah nak tidur lena boleh cuba Ostematrix. Ostematrix bukan sekadar mengandungi kalsium. Juga mengandungi Magnesium yang membantu mendapatkan tidur lebih lena.

Ostematrix Shaklee. Pil Kalsium terbaik.

Mahu tahu lebih lanjut tentang Ostematrix? Boleh baca sini.

Berminat nak cuba Ostematrix? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun.
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


Sunday, 19 August 2018

Ostematrix dan Ibu Menyusu.

August 19, 2018 0
Ostematrix dan Ibu Menyusu.
"Saya memang suka Ostematrix sangat sangat sangat! Saya consume semasa menyusu anak dulu, masa tu sakit belakang teramat sangat, sakit pinggang.. Bila dapat tahu kelebihan Ostematrix ni terus ambil, Alhamdulillah sampai sekarang Ostematrix memang tak pernah putus stok kat umah. Ostematrix memang WAJIB ada di rumah. :) " - Puan Najwa Khalid

Testimoni Ostematrix Shaklee
Ketahui lebih lagi tentang Ostematrix di sini.

Ostematrix Shaklee. Pil kalsium terbaik.


Mahu cuba Ostematrix juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun.
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.