2015 - Irafizah Ismail Pengedar Sah Shaklee

Thursday, 31 December 2015

NEW YEAR GIVEAWAY BY DYLLAREZAN

December 31, 2015 5
NEW YEAR GIVEAWAY BY DYLLAREZAN
http://dyllarezan.blogspot.my/2015/12/new-year-giveaway-by-dyllarezan.html


Lastday 2015,  Alhamdulillah untuk segalanya, suka duka sepanjang 2015 =)
Selamat Tahun Baru 2016 buat semua pengunjung blogfiefi.blogspot.com !
Semoga kita sentiasa dalam rahmatNya selalu. InsyaAllah.

Ohya! kawan-kawan yang nak join new year giveaway ni, masih berkesempatan sangat-sangat =)

Tarikh tutup: 16/1/2016 (at 11.59pm)
Klik banner kat atas untuk join =)

Jom memeriahkannya!

Sunday, 27 December 2015

Quote of the day #20

December 27, 2015 3
Quote of the day #20

Jom tambah ilmu yang bermanfaat. 
Jom jadi orang yang memberi manfaat  :)
InsyaAllah.

Saturday, 26 December 2015

Mek Comel, Sedap dimakan, Buat pun senang je!

December 26, 2015 0
Mek Comel, Sedap dimakan, Buat pun senang je!
Alhamdulillah :)
Hari ni berjaya buat kuih mek comel. Pagi-pagi lagi, eh tak pagi sangat, lebih kurang pukul 9 pagi lebih laa...projek keledek ni bermula.

Yes! Kuih mek comel ni perlukan ubi keledek oren. Memula buang kulit siap-siap, bersihkan dan rebus sehingga empuk. Masa rebus tu letak lah garam sikit.

Dah empuk, tos kan dan tumbuk bagi hancurkan semua ubi-ubi tu. Fiefi guna alu lesung untuk mudahkan kerja. Yela, panas kan nak tumbuk guna tangan. Guna sudu lak, cam lecehlak. Berhati-hati ye! Sakit tanggung sendiri :)

Bila dah hancur lumat semua, ambil sedikit tepung gandum, campur dengan sedikit ubi keledek tadi tu (muat-muat tapak tangan la) , kemudian kepal sikit dan bentukkan silinder...next, letak gula secukup rasa amaunnya :) ikut selera anda ye!

Dah letak gula, tekupkan silinder tu...golek-golek bentukkan tajam di hujung atas bawah. Siap!

Fiefi mohon maaf tak sempat nak snap picture untuk step-stepnya. 

Bila dah siap bentukkan cam dalam gambar ni. 

Siap lah mek comel. Next, perlu goreng dan makan je.


Mudahkan? Kan? Kan?

Jom la try buat...sedap!

Lagilaa bila buat pagi-pagi, boleh lah tahan sampai ke minum petang :) Mudah kerjakan!



Thursday, 24 December 2015

Salam Maulidur Rasul

December 24, 2015 0
Salam Maulidur Rasul
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulilah,

Hari ni 12 Rabiulawal 1437,
Salam Maulidur Rasul buat semua.


Selawat dan salam,
buat Nabi junjungan kita,
Muhammad s.a.w.



Sunday, 20 December 2015

Lirik Lagu: Lebih Indah - Siti Nurhaliza

December 20, 2015 4
Lirik Lagu: Lebih Indah - Siti Nurhaliza

Nak share lirik satu lagu yang dinyanyikan oleh Siti Nurhaliza hari ni =)
sebab suka dengar lagu ni...
Jom nyanyi! hihi

Pelangi
Terlihat tika 
Adanya 
Titisan hujan 

Begitu resam alam 
Perlu ada kepelbagaian 
Cabaran dan dugaan 
Membuat hidup lebih indah 

Di sekelilingmu 
Ada dinding dinding 
Yang menghadangi dan menghalangi 
Di sekelilingmu ada laut-laut 
Yang menghampari dan merintangi 

Jiwa serta raga 
Cinta jiwa cinta 
Kau harunginya 
Kau harunginya 

Umpama 
Purnama jingga 
Cantiknya 
Di langit senja 

Warnanya yang tercipta 
Dari debu zarah udara 
Mengajar hidup kita 
Ragamkan menghasil yang indah 

Di sekelilingmu 
Ada dinding-dinding 
Yang menghadangi dan menghalangi 
Di sekelilingmu ada laut-laut 
Yang menghampari dan merintangi 

Jiwa serta raga 
Cinta jiwa cinta
Kau harunginya 
Mengharunginya 

Tiada yang mustahil di dunia 
Segalanya mampu ditawan 
Sejauh manakah kemahuan 
Demi ke sana 

Di sekelilingmu 
Ada dinding-dinding 
Yang menghadangi dan menghalangi 
Di sekelilingmu ada laut-laut 
Yang menghampari dan merintangi 

Jiwa serta raga 
Cinta jiwa cinta 
Kau harunginya 
Mengharunginya


1st Mini Giveaway by Azyyati Liah

December 20, 2015 2
1st Mini Giveaway by Azyyati Liah


Salam Ahad buat semua =)
hihi Giveaway lagi !

Korang dah join?
Kalau belum, sila klik banner kat atas tu..
Ohya, ada pilihan bagi peserta untuk memilih hadiah samada A atau B.



http://azyyatiliah.blogspot.my/2015/12/1st-mini-giveaway-by.html

Hadiah A 



http://azyyatiliah.blogspot.my/2015/12/1st-mini-giveaway-by.html 
Hadiah B


Fiefi pilih A =)
Jom korang, memeriahkan giveaway ni. Syarat-syarat pun mudah je.
Tamat: 25 Disember 2015
Good luck!
 

Friday, 18 December 2015

MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP

December 18, 2015 5
MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP

"Mini Giveaway - Saya Nak Topup"
klik banner - join
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog
  • Buat entri bertajuk "MINI GIVEAWAY - SAYA NAK TOPUP"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini
  • Giveaway berlangsung 18.12.2015 - 25.12.2015
  • Giveaway tamat 25.12.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG

Thursday, 17 December 2015

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

December 17, 2015 7
Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Terima kasih buat penganjur yang adakan segmen macam ni,
banyak dah yang Fiefi join,
untuk tambah kenalan antara blogger juga 
memperkenalkan blog yang baru tercipta ni =)

ok, sesiapa yang nak join,
 klik banner kat atas ye !
Tamat segmen :30 Disember 2015

Saya nak menang tudung bawal crepe

December 17, 2015 2
Saya nak menang tudung bawal crepe

Jom kawan-kawan memeriahkan giveaway ni =)

Syarat-syaratnya pun mudah.

Tamat : 31 Disember 2015

End Year Giveaway by seindahcerita

December 17, 2015 3
End Year Giveaway by seindahcerita


 http://seindahcerita.blogspot.com/2015/12/end-year-giveaway-by-seindahcerita.html 

Cara mudah :

 1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "End Year Giveaway by seindahcerita"
3. Letak banner dekat entry.
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.
dan sertakan emel /fb link supaya mudah dihubungi.

Klik banner untuk join ye!
Jom memeriahkan giveaway ni =)

Wednesday, 16 December 2015

Fadh's Birthday Segment

December 16, 2015 7
Fadh's Birthday Segment



Buat Fadh, 
selamat ulangtahun kelahiran yang ke 19 +0

Moga sentiasa dalam limpah rahmatNya dan sukses selalu!

Untuk segmen ni Fiefi tag:
 Jom memeriahkan segmen ni =)

Tuesday, 15 December 2015

Amy Hilmirda Giveaway 2015

December 15, 2015 3
Amy Hilmirda Giveaway 2015
Syarat-syarat Penyertaan :-


1. Follow blog Amy .
2. Blogger yang menetap dan beralamat di Malaysia.
3. Buat Entry bertajuk " Amy Hilmirda Giveaway 2015"
4. Letak banner "Amy Hilmirda Giveaway 2015" dalam entry.
5. Tinggalkan URL entry kat ruangan komen.
6. Nak lagi senang copy aje entry ni... hehehe.

TARIKH TUTUP : 31 DICEMBER, 2015.


Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah oleh anak-anak Amy Irfan, Faris dan Nasiim.

Jom Kawan-kawan join =)

Monday, 14 December 2015

10 Fakta Menarik Tentang Ibu Bersalin!

December 14, 2015 4
10 Fakta Menarik Tentang Ibu Bersalin!
Sesungguhnya seorang ibu yang mempunyai pengalaman bersalin adalah rezeki yang tiada tolok tandingan buatnya. Yes! Alhamdulillah rezeki darinya. Syukur seadanya. Dan setiap kali bersalin adalah saat pengalaman yang pertama buat si ibu walaupun dikatakan si ibu itu bersalin anak kedua atau ketiga. Ini kerana setiap kali bersalin pengalamannya berbeza dan tersendiri moment nya buat si ibu bersama anak yang dikandungnya =)

Proses melahirkan bayi merupakan perjuangan hidup mati seorang wanita. Kesakitan dan keperitan yang ditanggung tiada tolok bandingnya. Untuk entri kali ni, Fiefi nak kongsikan beberapa fakta menarik mengenai proses melahirkan bayi.
1. Hanya 5% bayi yang lahir pada tarikh EDD (Estimated Due Date) mereka. Kebanyakannya lahir antara minggu ke 37 dan 42 kehamilan. 
2. Sehingga bersalin, rahim ibu akan mengembang 500 kali ganda dari saiz normal untuk menampung kandungannya. 
3. Purata darah yang hilang melalui proses kelahiran normal adalah 500ml. 
4. Kira-kira 80% wanita mengalami sindrom “Baby Blues” semasa dua minggu terawal selepas bersalin disebabkan oleh perubahan hormon badan. 
5. Hanya 1 daripada 10 wanita mengalami pecah air ketuban sebelum proses bersalin bermula. Kebanyakan wanita hanya akan mengalaminya apabila mereka telah bersedia untuk meneran keluar bayi. 
6. Badan manusia hanya mampu menanggung kesakitan sehingga 45 Del. Tetapi semasa bersalin ibu akan mengalami sehingga 57 Del yang bersamaan dengan 20 tulang dipatahkan serentak. 
7. Apabila seorang ibu mula sakit hendak bersalin, tercatatlah pahala jihad baginya. 
8. Apabila seorang ibu melahirkan anak, terhapuslah dosa-dosa lepas bagi wanita itu. 
9. Ibu bersalin akan dapat pahala 70 tahun solat dan puasa. 
10. Setiap kesakitan pada satu uratnya, Allah hadiahkannya pahala menunaikan haji.

Ok, itu aje yang Fiefi kongsikan untuk entri kali ini.
Semoga bermanfaat.

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN 2015 NS

December 14, 2015 1
GIVEAWAY HUJUNG TAHUN 2015 NS

HADIAH
[]
4 x Diari Planner Tahun 2016
3 x Hadiah Saguhati

TARIKH BERLANGSUNG :
5 DIS 2015 hingga 20 DIS 2015

KLIK BANNER SEKARANG UNTUK MENYERTAI..!!! 
TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN..

Sunday, 13 December 2015

Saturday, 12 December 2015

Giveaway By Nazfea Solehah

December 12, 2015 2
Giveaway By Nazfea Solehah
Salam 12.12 buat semua =)
Moga semua dalam keadaan ceria, sihat ye!
Ni ada satu GA, tamat 14.12.15, 
so sempat untuk siapa-siapa yang nak memeriahkannya =)
klik banner untuk join ye!

http://salinasafea.blogspot.my/2015/11/giveaway-by-nazfea-solehah.html

Friday, 11 December 2015

Giveaway Akhir Tahun 2015 by Beautiful Of Iman

December 11, 2015 4
Giveaway Akhir Tahun 2015 by Beautiful Of Iman
Salam Jumaat buat semua =)
Moga semua dalam keadaan yang ceria dan sihat.
Masih berkesempatan bagi yang mahu memeriahkan GA by Beautiful Of Iman ni.
Esok last, 12-12-15 hingga jam 12 malam.

Sambil menambah kenalan alam maya,
sambil menyokong anjuran GA yang diadakan.

Nak sertai jugak, sila klik banner pinky winky kat bawah ni =)

http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

16 Simptom Menandakan Anda Sedang Mengandung. Tahniah!

December 11, 2015 6
16 Simptom Menandakan Anda Sedang Mengandung. Tahniah!
Kebiasaannya apabila lewat datang haid atau dah tak datang period, kebanyakan wanita yang berumahtangga gembira kerana berkemungkinan dia sedang mengandung =) Tetapi terdapat juga beberapa simptom selain itu yang menandakan anda sedang mengandung. Jom baca simptom-simptom yang menyebabkan anda bakal bergelar ibu hamil.

1. Tak Datang Haid -Jika anda biasa datang haid tepat pada tarikhnya dan tiba-tiba ia tak datang, itu mungkin petanda anda sedang mengandung!
2. Letih dan Sukar Menarik Nafas - Jika anda rasa letih yang luar biasa, ia juga mungkin petunjuk sedang hamil. Keletihan yang dialami mungkin disebabkan peningkatan paras hormon progesteron. Anda juga akan mudah berasa mengantuk dan malas sepanjang hari. Selain itu anda juga mungkin berasa sukar hendak menarik nafas seperti sediakala. Ini kerana fetus di dalam rahim berkongsi pengeluaran oksigen yang sama. 
3. Morning Sickness - Mual, loya, muntah dan pening kepala adalah simptom wajib akan dialami oleh kebanyakan ibu hamil. Biasanya ia akan menyerang di waktu pagi menyebabkan anda tidak boleh melakukan rutin harian waktu pagi seperti biasa. Ada juga yang mengalami morning sickness pada waktu malam atau sepanjang hari. Simptom ini biasanya akan berakhir sendiri apabila ibu masuk ke trimester ke-2 kehamilan. 
4. Hilang selera makan - Tekak yang loya kadang kala membuatkan anda hilang selera terhadap makanan kegemaran anda selama ini. Sebenarnya ia disebabkan oleh meningkatnya jumlah hormon estrogen dalam sistem ibu kerana mengandung. Kebencian ini akan membuatkan sesetengah ibu hilang selera makan di awal fasa kehamilan. Selain itu, ada juga ibu yang mengidam makan sesetengah jenis makanan. Anda juga mungkin akan menjadi seorang yang kuat makan dan asyik lapar sepanjang hari. 
5. Sensitif Pada Bau -Wanita hamil sangat sensitif pada bau-bauan. Ada sahaja bau yang kurang digemari akan cepat dihidu. Begitu juga dengan bau-bauan yang sangat digemari. Oleh itu jika anda sedang berpeluh dan berbau, lebih baik jauhkan diri daripada ibu hamil sebelum dia 'termuntah' depan anda.
6. Mood Swings -Perubahan hormon mungkin membuatkan anda mudah mengalami 'mood swings'. Ada sahaja yang tidak kena di mata anda. Tetapi lain orang lain reaksinya terhadap perubahan hormon dalam badan ini. 
7. Payudara Bengkak dan Lembut - Payudara anda berasa lebih sensitif daripada biasa kerana perubahan hormon. Jangan risau, badan akan menyesuaikan diri dengan perubahan hormon tersebut selepas trimester pertama. Payu dara akan semakin membesar sebagai persiapan untuk menyusukan bayi kelak. 
8. Rasa Kebas Sekitar Puting Payudara - Oleh kerana badan sedang menyesuaikan diri dengan kehamilan, hormon meningkatkan bekalan darah kepada payudara ibu sebab itu anda akan berasa sedikit kebas sekitar puting. Ia akan berakhir apabila badan semakin biasa dengan perubahan hormon yang dialami. 
9. Puting Menjadi Gelap - Biasanya bila anda sudah masuk lapan minggu kehamilan, bulatan di sekitar puting payudara (aerola) akan mula bertukar warna gelap. Puting anda juga menjadi lebih tegang dan lebam di sekitarnya semakin kelihatan. 
10. Peningkatan Suhu Badan - Jika anda biasa mengambil suhu badan, anda akan perasan tentang perubahan suhu badan yang semakin meningkat. 
11. Kembung Perut dan Sembelit - Walaupun masih di awal kehamilan dan saiz rahim masih kecil, perut anda mungkin berasa kembung menyebabkan anda rasa pakaian semakin sendat. Sementara masalah sembelit pula disebabkan oleh progesteron agak perlahan dalam sistem penghadaman. 
12. Kerap Buang Air - Perubahan hormon juga menyebabkan peningkatan darah melalui buang pinggang, dan ibu akan kerap buang air kecil. Badan juga mula menghasilkan lebih cecair ketika mengandung. Kekerapan buang air kecil akan semakin hebat sepanjang kehamilan apabila saiz rahim semakin menekan pundi kencing ibu berikutan saiz bayi yang semakin membesar. 
13. Berasa Hendak Pengsan Atau Pening - Anda mungkin akan berasa pening kepala ketika mengandung akibat peralihan hormon dalam badan. Ia juga mungkin disebabkan jantung mempercepatkan kadar mengepam darah dalam badan semasa mengandung, ini mungkin menyebabkan sedikit penurunan tekanan darah. Ia semakin baik selepas trimester pertama. 
14. Kejang dan Spotting - Ada juga bakal ibu yang mungkin mengalami sedikit 'spotting' atau keluar darah di seluar dalam. Ia disyaki akibat implantasi telur dalam rahim. Jika anda berasa kejang, ia mungkin kerana rahim mengembang sebagai persediaan untuk bayi membesar. 
15. Sakit Kepala - Masalah sakit kepala adalah perkara biasa dialami oleh ibu hamil. Ini kerana perubahan hormon. 
16. Sakit Belakang - Bahagian belakang badan anda juga mula akan berasa sakit kerana ligamen mula melonggar dan anda mungkin akan bertambah berat badan.
Macam mana, anda ada mengalami simptom-simptom berikut?

Yang pasti melalui ujian kehamilan positif, anda memang sedang mengandung dan tahniah!

Sila jaga diri =)

*sumber rujukan
 




Thursday, 10 December 2015

Segmen Blogwalking + Bloglist

December 10, 2015 15
Segmen Blogwalking + Bloglist
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join sekali)

Saguhati kepada yang bertuah:

10 blog bertuah dimasukkan ke dalam bloglist blog shawal mulai 1 - 31 January 2016.
2 blog bertuah direview (entry melekat selama 1 hari)
seorang blogger bertuah dapat top up RM10

Tarikh Tamat : 29/12/2015 *Mungkin ada perubahan

#jom korang memeriahkan segmen ni :)

Tuesday, 8 December 2015

Mini Giveaway by Myra & Ina

December 08, 2015 6
Mini Giveaway by Myra & Ina
Hai assalamualaikum, 


klik banner

Syarat Penyertaan

1. Follow blog  Ina.
2. Wajib follow Instagram (jika ada) @flowery.dot
3. Like fanpage 

Senarai Hadiah

Sweatshirt 2x di Flowery.dot


 Shawl Hanis Zalikha 2x

Crispy choco jar 2x

Necklace 2x di flowery.dot
Pemilihan Pemenang

Blog;
Top Refferal & Random
Instagram; 
1. Like paling banyak
2. Tag paling banyak
3. Random

* Jika peserta melebihi 100 orang, hadiah akan ditambah

p/s: giveaway ends on 15th December 2015

Monday, 7 December 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

December 07, 2015 11
Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Disember 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Jangan Keliru Tentang Hukum Mandi Wiladah!

December 07, 2015 0
Jangan Keliru Tentang Hukum Mandi Wiladah!
Sebelum ni memang macam ni lah kefahaman Fiefi tentang hal 'ini' . Tapi ada beberapa kawan yang timbulkan perlu mandi sekali ke dua kali? Moga penjelasan ini bolehkan mereka faham dan tidak keliru lagi. In Sya Allah.


HUKUM MANDI WILADAH!
Soalan:
Saya baharu sahaja melahirkan anak. Baru-baru ini kawan saya memberitahu bahawa orang yang melahirkan anak diwajibkan mandi wiladah. Jadi, bagaimana keadaan saya sekarang ini kerana saya tidak melaksanakan mandi wiladah tersebut? 

Jawapan:
Memang terdapat sedikit kekeliruan dalam soal mandi wiladah ini. Akibat kekeliruan tersebut, maka terdapat ibu yang melahirkan anak ‘mandi wajib’ dua kali iaitu mandi selepas melahirkan anak (wiladah) dan mandi sekali lagi selepas berhentinya darah nifas.
Perlu difahami bahawa tujuan ‘mandi wajib’ adalah untuk membolehkan seseorang itu menunaikan solat setelah berlakunya hadas besar. Oleh yang demikian sekiranya seseorang ibu yang melahirkan anak (wiladah) itu mendapati tidak ada darah nifas yang keluar selepas wiladah, maka baharulah diwajibkan untuk mandi bagi membolehkannya menunaikan solat.
Akan tetapi sekiranya selepas melahirkan atau wiladah, terdapatnya darah nifas (iaitu darah yang datang selepas melahirkan anak), maka ibu tersebut tidak diwajibkan mandi wiladah, sebaliknya hendaklah menunggu sehingga kering darah nifas tersebut, baharulah ia mandi wajib untuk membolehkannya menunaikan solat.
Mengikut pandangan para fuqaha’ sebagaimana yang telah dinukilkan dalam kitab al-Fiqh al-Manhaji ‘Ala Mazhab al-Imam al-Shafie, darah nifas yang paling sedikit adalah datang sekali sahaja, manakala kadar maksima ialah sebanyak 60 hari. Namun, secara kebiasaannya, darah nifas keluar selama 40 hari.
#‎DSO‬. 5/12/2015.
~Dipetik dari Fb Dr Abu Anas Madani

Juga dengarkan ini,

Moga bermanfaat !



Saturday, 5 December 2015

GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2015 SHEILA INSPIRE

December 05, 2015 3
GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2015 SHEILA INSPIRE
بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Give Away Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire



Allah Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq, Dia Yang Maha Pengasih dan Penyayang serta Yang Maha Memberi Rezeki, dengan ini saya ingin melancarkan "Giveaway Akhir Tahun 2015 Sheila Inspire".... sempena template baharu ini dan keluarga besar blooger yang sering berkunjung ke blog yang tak seberapa ini.... semoga ukhwah kita sentiasa terjalin,,, tegur-tegur la diri ini. Adakala tak berapa nak aktif kerana kesibukan tugasan.... Akhir sekali, saya harap dengan GA yang tak seberapa ini dapat menjalinkan hubungan kita sesama blogger.... Maaf yer gambar hadiah tidak clear....

Syarat:
1. Buat entry masukkan banner dan link ke segmen ini.
2. Kalau sudi boleh follow : Sheila Inspire, add Facebook, add Twitter, friend Google, follow Instagram (kalau tak nak pun tak apa)... terpulang....
3. Jangan lupa tinggalkan link di petak komen.

Tarikh akhir : 29 Dis 2015 jam 11.59 pm

Hadiah

3 x (2 orang) (hadiah misteri)



1 x (1 orang) planner 2016


1 x (1 orang) diary 2016


3 x (3 orang) shawl H&M


1 x (1 orang) face tower + vase


1 x (1 orang) botol air


1 x (1 orang) beg mickey mouse


3 x (3 orang) pamplet set zikir Asmaul Husna


Setakat ini 12 peserta bertuah dicari dan mungkin akan bertambah dengan kasih sayang Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Razzaq.... Keputusan akan ditentukan secara cabutan bertuah pada 31 Dis 2015 InsyaaAllah, Allah Ya Baari'....


Senarai Peserta