8 Manfaat Nutriferon Shaklee. - Irafizah Ismail Pengedar Sah Shaklee

Tuesday, 19 September 2017

8 Manfaat Nutriferon Shaklee.

Nutriferon Shaklee adalah dalah sebatian proprietari eksklusif ekstrak empat tumbuhan yang diperolehi daripada biji labu, bunga Safflower, biji plantago dan bunga Japanese Honeysuckle.

Formula eksklusif berpaten ini telah dicipta untuk meningkatkan tahap interferon secara semula jadi, memberikan sokongan pertahanan dari peringkat sel.Untu entri ni Fiefi nak kongsikan beberapa manfaat Nutriferon.

Berikut antara manfaatnya:
Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari - ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkat secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh (sel T, sel B dan makrofaj) berfungsi untuk membunuh. 
Melawan kanser dan tumor - interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan imunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi. 
Melindungi dari influenza - ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selsema, alergi, inflamasi dan influenza. 
Meringankan stress dan kelesuan - meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk. 
Melambatlan penuaan - formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran makrofaj untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Jesteru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat. 
Mengurangkan infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B dan C - keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dsn meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah dan lain-lain kepada pesakit-pesakit Hepatitis B dan C. 
Memperingkatkan menopaus - Hypertensi, tahap kolesterol yang tinggi kitaran darah, dan masalah lain berlaitan menopaus akan menjadi lebih baik. 
Mempertingkatkan PMS - terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.

Menarikkan?

Mahu dapatkan manfaatnya, boleh cuba Nutriferon dan dapatkannya melalui Fiefi :)


Fiefi,
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah
COD: Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh MalaysiaNo comments:

Post a Comment