3 Testimoni OsteMatrix : Atasi Masalah Cramp Kaki Semasa Hamil - irafizah.com

Saturday, 7 October 2017

3 Testimoni OsteMatrix : Atasi Masalah Cramp Kaki Semasa Hamil

Cramp atau kejang kaki semasa hamil adalah salah satu ujian yang perlu sesetengah ibu mengandung alami. Hal ini biasa dikaitan dengan ibu mengandung yang tidak mendapat bekalan kalsium yang mencukupi semasa hamil. Ni, Fiefi ada nak share pengalaman ibu hamil yang amalkan Ostematrix bagi atasi masalah cramp atau kejang kaki ni. Jom baca :)

Testimoni 1. 
Tengah malam semalam terjaga dari tidur, kaki rasa kebas-kebas dan macam nak 'cramp'. Mintak hubby tolong urut dengan minyak panas pun tak kurang. Pastu baru teringat Ostematrix, saya ambil 2 biji. 
Al hamdulillah, sakit beransur kurang dan dapat tidur lena sampai pagi. Terima kasih Ainul Malik perkenalkan Ostematrix! I'm loving it. ~Riza Afzan Asri


Testimoni 2. 
Thanks kak, sekarang memang ambil juga Ostematrix, memang sangat bagus kalau compare dengan yang sebelum ni ambil kalsium yang beli dari farmasi je. 
Sekarang sejak amalkan Ostematrix ni saya dah tak cramp kaki lagi. Dulu time ambil kalsium dari farmasi memang tetap akan cramp kaki malam-malam time tidur. 
Tulang belakang tu memang sakit jugaklah (biasalah time pregnant) tapi kurang sikit dah sejak amalkan Oste. 
Alhamdulillah syukur sangat-sangat, saya takleh minum susu sebab ada lactose intolerance. Tiap kali minum susu memang akan jadi pengunjung toilet yang setia.hehe. Mujur jumpa produk ni. ~Maimun Huja Husin


Testimoni 3. 
Salam semua, saja nak share produk Ostematrix...Saya ni pregnant 7 bulan...Memang kerap la, malam-malam kena cramp dekat betis dan perut yang berulang-ulang setiap hari...
Baru 3 hari amalkan Ostematrix, 4 biji...macam tak percaya lak...malam tadi tak kena langsung...Walhal, hujan lebat dan cuaca sejuk sangat...
Bangun pagi...betapa lancarnya 'usus dicuci' hehehe...
Pasni tidur lena daa...tak yah bangun malam nak hilangkan cramp-cramp...Tq Shaklee :) ~Shida Seth

Hope perkongsian ni, dapat membantu ibu-ibu mengandung yang alami masalah yang sama. Nak cuba Ostematrix, boleh hubungi Fiefi k.



Fiefi,
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah
COD : Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh Malaysia


No comments:

Post a Comment