3 Testimoni Ostematrix Dan Period Pain. - Kedai Vitamin Changlun.

Tuesday, 10 October 2017

3 Testimoni Ostematrix Dan Period Pain.

Setiap bulan, ada sesetengah perempuan mengalami period pain bila tiba masa period. Ada yang mengalami sakit kepala, senggugut, sakit pinggang, sakit perut, mood swing, dan sebagainya. Hal ini memang menyebabkan ketetihan dan kesakitan bagi yang mengalaminya. Ni Fiefi nak share 3 testimoni pengguna Ostematrix yang berjaya atasi period pain. Jom baca :)

Saya suke makan Oste time period. Before ni MIL ade suggest kan, tapi taknak makan pun sebab dah makan GLA. Nak jadikan cerita pergi jalan-jalan Sabah last year, telan Oste pagi tu sebab takut kaki lenguh. 1st day period tak rasa ape-ape pun. Takde lenguh-lenguh or sakit-sakit. Penangan Oste! Sejak tu setiap kali period, mesti telan Oste. ~ Nabila Mohammad


Saya pon nak share. Ostematrix memang penawar time period. Lagi-lagi time kaki kejang, lutut lenguh dan sejukkk time period. Telan 4 tabs terus..Takde lagi pergi klinik mintak MC or kena enjet! Rekod kerja saya bersih dari MC sekarang!!!Alhamdulillah...~Zairina Zulkiflee Chandra



Alhamdulillah! Dengan izin Allah, Ostematrix penyelamat hari saya hari ni! Saya takkan jadikan hari ni macam Monday blues seperti minggu-minggu sebelumnya sebab hari ni banyak sangat kerja perlu dihabiskan. Pagi-pagi lagi saya dah rasa macam nak sakit period pain. Masuk ofis, makin sakit, saya telan 2 bijik Ostematrix, dalam 10 minit sakit terus berkurangan dan saya harap dapat buat kerja dengan tekun harini. Senyum lebarrrrr sebab saya dah tak jadi pengguna panadol menstrual lagi :) ~Ainul Malik

Bagi yang mahu mencuba Ostematrix bagi atasi period pain boleh hubungi Fiefi  :)


Fiefi,
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah
COD: Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment