3 Testimoni Ostematrix : Lenguh-lenguh Badan - Irafizah Ismail

Friday, 13 October 2017

3 Testimoni Ostematrix : Lenguh-lenguh Badan

Bila dah aktif seharian, berkejar sana-sini, nanti malam pasti ada rasa lenguh-lenguh atau sakit-sakit badan kan. Ni Fiefi nak share 3 testimoni Ostematrix berkaitan lenguh-lenguh atau sakit-sakit badan. Jom baca :)


Hubby yana yang liat ambik supplemen. Tapi sejak kena gi kursus Tempur Tanpa Senjata (TTS) dia ngadu badan sakit-sakit sebab tiap-tiap hari sparing kat gelanggang. Apa lagi, yana poskan 2 botol oste kat dia dan pesan ambik sebelum tido. Bila balik untuk weekend, perasan yang dia ambik sendiri tanpa disuruh. Siap komen, sengal-sengal badan cepat hilang bila telan benda ni, hihi! ~Eliyana Ramly



Best Ostematrix ni, kesan dia memang cepat dapat rasa. Kalau lenguh-lenguh betis dan tumit kaki, malam telan 4 biji, esok pagi dah hilang lenguh-lenguh tu. Tidur pun lebih lena. I love oste! (saya tak suka minum susu...oppsss.. jadi oste pilihan saya) ~Zainah Mukhtar



Suka suka suka Ostematrix ! Saya ni memang cepat sakit-sakit badan, sengal-sengal lah especially if berjalan jauh or shopping, hehe. If tak makan oste, sakit tu sampai ke esok lusa isk isk. Bila makan, Alhamdulillah nak bangun pagi pun senang, sakit-sakit pun tade. Pergi toilet memang lancarrrr je lah if makan. :) ~Melissa Raffur



Mahu cuba Ostematrix juga?

Hubungi Fiefi  :)


Fiefi,
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah
COD: Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


1 comment: