5 Testimoni Ostematrix. - irafizah.com

Sunday, 8 October 2017

5 Testimoni Ostematrix.

Hari ni nak share 5 testimoni Ostematrix. Jom baca :)


Testimoni 1.
Akak suka ambik oste..sebab bila bangun tido rasa bertenaga..
1st time ambik oste masa pregnan anak ketiga..Oste mmg best...sebab dah takde masalah-masalah ni lagi macam pregnant yang lepas:

  • gusi dah tak berdarah
  • masalah sembelit bila pregnan dah takde
  • rasa cergas je bila nak g opis
  • sakit pinggang dah takde
  • tak kene simput biawak (kejang kaki)
Paling best pengalaman ngan oste ni...memang beza dari masa pregnant yang lain..

12 hari dalam bulan puasa sebelum melahirkan...setiap hari masak...tak pernah mis..Puasa pun tak letih...lagi bertenaga dari orang yang tak pregnant...hahaha...

Ostematrix Shaklee mmg Terbaek!!! ~Sarah Baseri



Testimoni 2.
Saya mmg suka Ostematrix sangat-sangat!

Saya consume semasa menyusu anak dulu, masa tu sakit belakang teramat sangat, sakit pinggang..Bila dapat tahu kelebihan Ostematrix nie terus ambil, Alhamdulillah smpai sekarang Ostematrix memang tak pernah putus stok kat umah. Ostematrix mmg WAJIB ada di rumah. :) ~Najwa Khalid



Testimoni 3.
Mak saya penghidap darah tinggi sejak saya lahir. Jadi die makan ubat hospital sejak tu, tambah pulak dengan ubat kencing manis dll yang banyak giler.

Dan die tak boleh minum susu, tengok je dah termuntah. Dia agak risau jugak tentang kalsium dalam tubuh...Saya suggest OSTE, bulat-bulat die tolak sebab berbentuk pil. Dia dah jemu.

TAPI saya sengaja tinggal sebotol kat kampung bile saya balik. Seminggu lepas tu dia call, kata dia makan 'ubat' yang saya tinggal tu dan happy sangat sebab dah kurang sakit lutut, dah tak sembelit (ini mmg dah sekian lama), senang 'membuang' waktu pagi. Pendek kata, dia memang suke gile. Happy sebab mak happy...(^_^) ~Yani Daim



Testimoni 4.
Alhamdulillah, sejak mengamalkan Ostematrix ni badan jadi lebih cergas dan bertenaga. Kalau sebelum ni rajin tangan ni kebas-kebas, sekarang da tak lagi. Syukur dipertemukan dengan oste ni.. ~Mem Azue Zulaiha



Testimoni 5.
Ostematrix membantu waktu period datang. Susu drop tapi tak melampau macam dulu. Kadang-kadang tak drop pun, maybe depends on our mood too. Masa mengepam kena tenang, ceria, happy. Period pain pun kurang. tq Kak N. ~Syiekin Azam


Alhamdulillah, dengan izinNya.

Ohya, nak tahu lebih lagi manfaat Ostematrix boleh baca sini.

Nak Ostematrix boleh hubungi Fiefi  :)



Fiefi,
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah
COD: Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh Malaysia.



No comments:

Post a Comment