Tanggapan Negatif Terhadap ESP Shaklee Mula Hilang? - Irafizah Ismail

Wednesday, 4 October 2017

Tanggapan Negatif Terhadap ESP Shaklee Mula Hilang?

Biasa dengarkan, kalau tak suka sesuatu jangan over sangat tak sukanya, nanti jadi suka yang amat-amat :) Kalau tak pernah dengar takpe lah, jom kita baca testimoni ESP Shaklee ni.

Serius, saya memang fikir negatif tentang ESP ni. Bagi saya, ESP Shaklee ni best sangat ke??Pergi mana-mana pun semua orang duk cerita pasal ESP. Saya jadi rimas. Sampai la satu hari tahun 2012, ofismate suruh saya test minum ESP. Saya terus minum sebab nak tahu  best sangat ke rasanya.
Sumpah sedap!
Lagi-lagi bila ofismate cakap boleh kurangkan gastrik. Saya memang pesakit tegar gastrik. Zaman sekolah dulu sampai tahap pengsan.Dan lagi best masa kat Uitm sampai kena admit sebab gastrik teruk. Lembik.
Alhamdulillah, gastrik saya makin kurang lepas minum ESP. Saya minum 2 kali sehari. Tanggapan negatif saya mula hilang. Paling best parut jerawat pun hilang. Badan pun tak rasa letih. Sejak saat itu, cinta saya kepada encik ESP semakin mendalam. Tak mampu diungkapkan dengan kata-kata , sekali cuba, bahagia selamanya.~Ain Rahman
Haa camtu lah kejadiannya. Dari negatif terus jadi positif kan :)

Salah satu kebaikan ESP, protein soya.




Buat mereka yang mengalami masalah gastrik boleh cuba ESP Shaklee.


Fiefi,
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah
COD: Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh Malaysia


No comments:

Post a Comment