Pengalaman 3 Pengguna Ostematrix. - Irafizah Ismail

Wednesday, 11 October 2017

Pengalaman 3 Pengguna Ostematrix.

Entri kali ni Fiefi nak share 3 lagi testimoni Ostematrix


Jom baca :)  
Saya sangat suka Ostematrix..Saya rajin ikut husband travel..Every week keluar .. Takde Ostematrix takleh duk diam.. Nanti lenguh sana sini.. Rasanya dah setahun lebih tak cramp kaki..Dulu sokmo jerit tengah malam, rasa nak sepak dinding bila kejang..hahaha ~Mahfuzah Abd Salam

Fatin suka oste! Sebab masa 1st pregnancy start 3 bulan sampai dah beranak sakit kat tulang tutt.. 2nd pregnancy start 3bulan dah rasa sakit terus telan oste setiap malam. Alhamdulillah dah takde sakit hehe.
Yang terbaru, sakit belakang dan pinggang sebab terjatuh, seminggu jugak sakit sebab oste habis. Sibuk dengan kenduri lagi nak kena prepar cookies banyak..so telan vivix.  Pun Alhamdulillah mampu bertahan. Malam kenduri baru telan balik oste dan memang syukur sangat pagi esoknya dah tak rasa sakit..
Dan komfem untuk menyusu jugak ;) ~Fatin Arina Abdullah


Kak pia suka oste. Mesti ada stok kat tangan. Sebotol tu memang tahan sebulan aje sebab tak pernah miss makan.
Kak pia sakit lutut, ada slipped disc lak tu. Ostematrix memang takleh lupa. Ada pernah cuba berhenti makan. Akibatnya sakit lutut datang balik.
Kalau banyak shopping atau berkejaran dengan anak terasa lenguh-lenguh kaki. Makan ostematrix esok pagi kaki dah tak sakit dah.
Kesimpulannya, ostematrix memang best! ~Tengku Sofia S Aziz


Ok, moga bermanfaat dan dapat membantu sesiapa yang alami masalah seperti 3 pengguna Ostematrix yang Fiefi kongsikan kat atas.

Lagi  tentang kebaikan Ostematrix boleh baca sini :)

Mahu cuba Ostematrix boleh hubungi Fiefi k.


Fiefi, 
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah,
COD: Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment