Perlunya Ostematrix Semasa Travel ! - irafizah.com

Monday, 9 October 2017

Perlunya Ostematrix Semasa Travel !

Travel, pastinya satu aktiviti yang menyeronokan. Nak kesana-sini, bergerak dan aktif. Andai kesihatan terganggu travel pun kurang ceria.

Ni Fiefi nak share, satu testimoni ostematrix berkaitan dengan aktiviti travel.

Ostematrix ni penyelamat saya semasa travel.. Jalan-jalan banyak dan terlalu lama atas bas buat badan kita mudah letih dan pinggang pun sakit. 
Tetapi dengan adanya bekalan Ostematrix sepanjang perjalanan di mana saya ambil 4 biji sebelum tidur bersama ESP buat badan saya penuh bertenaga pada keesokannya meskipun hanya tidur beberapa jam sahaja.
Tiada sakit kaki..tiada sakit lutut..tiada lenguh-lenguh badan.
Memang wajib dibawa semasa bercuti ! ~Noorul Huda
So, macam mana? Hope bermanfaat dan dapat membantu korang yang suka travel tapi mudah lenguh-lenguh badan setelah beraktiviti.. Ye la, nak travel pasti nak cipta momen indah kan, so badan kaki semua perlu kuat nak bergerak dan beraktiviti  sepanjang travel.



Ostematrix , bukan sekadar kalsium ni. Turut mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral lain.

Nak cuba Ostematrix, boleh hubungi Fiefi k :)

Fiefi,
012-266.0427
Pengedar Shaklee Kedah
COD: Changlun, Bukit Kayu Hitam, UUM Sintok
Pengeposan ke seluruh Malaysia.



1 comment: