November 2017 - Kedai Vitamin Changlun.

Friday, 3 November 2017

First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com

November 03, 2017 5
First Giveaway Dari Ronaldmohoni.Com
 http://www.ronaldmohoni.com/2017/10/first-giveaway-dari-ronaldmohonicom.html

klik banner untuk join.

masih ada masa :)

Sambil tu, Fiefi nak share mutiara kata ni.

'Hati yang tenang 
akan bersyukur apabila menerima nikmat,
sabar apabila ditimpa musibah,
rela memberi maaf apabila dipinta,
mudah meminta maaf  apabila bersalah,
qanaah dengan rezeki yang ada,
tawakal apabila berusaha
dan
sentiasa bersangka baik dengan Allah dan manusia.'

Moga bermanfaat :)

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

November 03, 2017 4
Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
 https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Ok. Lama dah tak aktif join GA ni, untuk sekian kalinya ni yang pertama setelah lama bertapa. kikiki
.
Komen tentang blog Intan Saffyna?
.
Takleh komen banyak sebab baru je 1st time sampai dan jengok situ. 
So far, cantik dan harmoni warnanya, kemas dan tersusun mengikut label,mudah nak terjah ikut carian.
.
.
Wish besday?
.
Diucapkan
selamat ulangtahun kelahiran yang ke 30.
Moga murah rezeki dan bahagia bersama yang tersayang.
Semoga Allah bertambah sayang Intan.
Dah masuk 3 series ni, sentiasalah jaga kesihatan, cegah dari awal orang kata.
Moga sihat dan cantik selalu :)
.
.
Ok, 
ni Fiefi nak tag,

jom meriahkan GA ni :)
.
.