Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna - Kedai Vitamin Changlun.

Friday, 3 November 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

 https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Ok. Lama dah tak aktif join GA ni, untuk sekian kalinya ni yang pertama setelah lama bertapa. kikiki
.
Komen tentang blog Intan Saffyna?
.
Takleh komen banyak sebab baru je 1st time sampai dan jengok situ. 
So far, cantik dan harmoni warnanya, kemas dan tersusun mengikut label,mudah nak terjah ikut carian.
.
.
Wish besday?
.
Diucapkan
selamat ulangtahun kelahiran yang ke 30.
Moga murah rezeki dan bahagia bersama yang tersayang.
Semoga Allah bertambah sayang Intan.
Dah masuk 3 series ni, sentiasalah jaga kesihatan, cegah dari awal orang kata.
Moga sihat dan cantik selalu :)
.
.
Ok, 
ni Fiefi nak tag,

jom meriahkan GA ni :)
.
.

4 comments:

  1. Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

    terima kasih sudi wish my birthday.. dan komen tentang blog ni..

    senarai nama update.
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

    thanks again :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih fie tag PC...good luck ya...kalau boleh penuhi syarat PC join ya...

    ReplyDelete
  3. All the best, Fiefi. Insya Allah nanti akak join :)

    ReplyDelete