December 2017 - Kedai Vitamin Changlun.

Wednesday, 20 December 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com

December 20, 2017 8
Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari, Februari dan Mac 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2017, iaitu tepat jam 6.00 petang sehingga hari esok, 6.00 petang 20 Disember 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #28 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2017.


Senang dan mudah bukan? Read more: http://www.mialiana.com/2017/12/segmen-24-jam-bloglist-28-mialianacom.html#ixzz51mpVId95

Tuesday, 12 December 2017

Sis Gee First Giveaway

December 12, 2017 1
Sis Gee First Giveaway
 http://www.sisgee.com/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

12-12-17

Hari ni ramai orang duk tunggu sebab nak serbu jualan YES kat Shopee dan Lazada. 

Promo gila-gila dengarnya.

Tapi Fiefi tak join pun. Cam takde list lak nak cari apa. 

Tapi klu masuk kat situ konfem ada yang terbeli eh..eh.eh ☺

Jadinya, hari ni Fiefi join Giveaway ni.

Tutup sekejap lagi GA ni...kikiki. Menyempat lagi ni.

Ohya, Sis Gee ni member lama sekolah dulu. Terjejak kasih di dunia blogging pula.
 Hai Gee !