Quote of the day #21 - irafizah.com

Tuesday, 13 February 2018

Quote of the day #21

Assalamualaikum :)

Aaargghh...lama betol tak bersiaran di dunia blogging ni. 
Dah berwajah baru dan bertukar nama baru pun mood still kelaut. 
Fiefi baru tukar domain dari blogfiefi.blogspot.my ke irafizah.com . 
Guna sebahagian dari nama fullname lah pulak.
.
Ohya ! ini juga post pertama bagi tahun 2018. hohoho.
Kiranya my 2018 start with Februari haha...Januari tu kira trial laa.kikiki.
.
2018 ni banyak tugas baru nak pikul. 
Almaklum anak sulung dah jejak kaki ke sekolah kebangsaan tahun ni.
Ni pulak si bongsu baru dapat kaki, baru lagi awal-awal bulan baru ni.
(haih..alasan jangan direkacipta Fiefi, 
sila hadapi dengan senyuman dan bergumbira . Bersyukur ok!)
Sila fikirkan impian besardan matlamat hidupmu, Fiefi sayang :)
.
.
.

'The first step is always the hardest.'
.
Biasalah bila nak mula kan, tapi bila dah konsisten dah jadi habit insyaAllah kejayaan dikecapi.
Pentingnya usaha, buat dan buat bagi jadi. 
Kena kuat untuk konsisten. Anda boleh!
 Percayalah. 
.

'Take small steps everyday and one day you will get there.'
.
You can do it :)
☺☺☺☺☺☺☺

Doakan semoga Fiefi dipermudahkan urusan blogging selepas ini.
Aamiin.



No comments:

Post a Comment