Quote of the day #21 - irafizah.com

Thursday, 1 March 2018

Quote of the day #21

Assalamualaikum :)

Aaargghh...lama betol tak bersiaran di dunia blogging ni. 
Dah berwajah baru dan bertukar nama baru pun mood still kelaut. Haha alasan sangat kan. 
Fiefi baru tukar domain dari blogfiefi.blogspot.my ke irafizah.com . 
Guna sebahagian dari nama fullname lah pulak.
.
Ohya ! ini juga post pertama bagi tahun 2018. hohoho.
Kiranya my 2018 start with Mac haha...Januari dan Februari tu kira trial laa.kikiki.
.
2018 ni banyak tugas baru nak pikul. 
Almaklum anak sulung dah jejak kaki ke sekolah kebangsaan tahun ni.
Ni pulak si bongsu baru dapat kaki, baru tak baru dah sebulan laa.
Apapun, matlamat dan target 2018 pun banyak nak kena capai ni. So, jom realisasikannya.

Dan sejujurnya, untuk bermula perlu kuat dan cekal bagi semangat konsisten untuk berjaya. 
.
Yes, yes, yes I can do it.
Yes, yes, yes, we can do it.
.
.

'The first step is always the hardest.'
.
Biasalah bila nak mula kan, tapi bila dah konsisten dah jadi habit insyaAllah kejayaan dikecapi.
Pentingnya usaha, buat dan buat bagi jadi. 
Kena kuat untuk konsisten. Anda boleh!
 Percayalah. 
.

'Take small steps everyday and one day you will get there.'
.
You can do it :)
☺☺☺☺☺☺☺

Doakan semoga Fiefi dipermudahkan urusan blogging selepas ini dan capai target 2018.
Aamiin.



No comments:

Post a Comment