Migrain Hilang Selepas Amalkan Set Hamil Shaklee - Irafizah Ismail

Thursday, 9 August 2018

Migrain Hilang Selepas Amalkan Set Hamil Shaklee

"Ketika hamil arwah anak ke-3 pada awal 2012, saya mengalami Pre-Eclampsia dan Hypertension Stage 3 (bacaan Systolic mm Hg sehingga 240+). Perlu makan berjenis-jenis ubat. Antara yang saya ingat ialah Atenolol & Propranolol untuk kurangkan tekanan Darah Tinggi & diletakkan di bilik berasingan, bilik Hypertension.

Lepas bersalin, saya mula migrain. Migrain teruk, hantukkan kepala, tarik rambut sendiri kononnya nak kurangkan sakit. Saya rasa itu effect dari ubatan waktu pregnant cause sebelum ni saya tak pernah migrain sampai berdenyut-denyut satu kepala. Kerja terganggu, menangis tahan sakit. Awalnya tak nak ambil pain killer kerana bimbang ada effect jangka panjang. At last terpaksa ambil cause tak tahan sangat sakitnya. Hanya Allah swt yang tahu.

Sehinggalah saya cuba Shaklee ketika pregnant anak ke-5 akhir 2013 (masa anak ke 4 belum kenal Shaklee). Saya amalkan Set Hamil Shaklee: ESP, B Complex, Ostematrix, Vita C, Omega Guard. Lepas consume dalam 3 bulan baru saya perasan migrain dah lama tak menyerang. Sakit kepala yang teramat tu dah hilang. Hilang terus! Macam miracle je. (Now dah 10 bulan tak migrain. Alhamdulillah)

Bila fikir balik, ohhhh rupanya set yang saya ambil tu juga Set Migrain iaitu B Complex dan Ostematrix. Set ni bukan untuk hamil je, multifunction tau. Alhamdulillah lega sangat bila sendiri dapat merasa perubahan positif. Mudah-mudahan dijauhkan dari Migrain sampai bila-bila Aamin. Berpantang pun masih ambil set sama..penjimatan di situ..bagus kan Shaklee?" ~ Puan M

Set Hamil Shaklee Pilihan Ibu-ibu Mengandung

Alhamdulillah. Asbab mengamalkan Set Hamil Shaklee untuk kesihatan semasa mengandung, migrain yang dialami oleh Puan M juga pulih.

Best kan Set Hamil Shaklee ni, nak baca lagi kesan best pengamal-pengamal set hamil ni. Boleh baca sini.

Berminat nak cuba juga? Boleh hubungi Fiefi.

www.wasap.my/+60109007534

Fiefi Irafizah.
Pengedar Shaklee Changlun.
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment