Testimoni Ostematrix : Pengalaman Nabila Mohammad - Kedai Vitamin Changlun.

Wednesday, 15 August 2018

Testimoni Ostematrix : Pengalaman Nabila Mohammad

"Saya suka makan Ostematrix time period. Before ni, MIL ada suggestkan, tapi tak nak makan pun sebab dah makan GLA.

Nak jadikan cerita, pergi jalan-jalanSabah last year, telan Ostematrix pagi tu sebab takut kaki lenguh. 1st day  period tak rasa apa-apa pun. Takde lenguh-lenguh atau sakit-sakit. Penangan Oste! Sejak tu, setiap kali period, mesti telan Oste :)" - Nabila  Mohammad



Jom baca lebih lagi tentang Ostematrix di sini.

Mahu tahu apa komen-komen pengguna Ostematrix tercinta, boleh baca sini.


Nak cuba Ostematrix juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM,  Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment