Testimoni Ostematrix Shaklee: Pengalaman Puan Norliza Ismail - Kedai Vitamin Changlun.

Tuesday, 21 August 2018

Testimoni Ostematrix Shaklee: Pengalaman Puan Norliza Ismail

"Tak sangka oste dah jadi macam killer product dalam SOHO Jaja sendiri sebab setiap bulan pasti bertambah-tambah customer yang cari kalsium shaklee ni. Antara feedback yang Jaja pernah terima semestinya  dia membantu melawaskan perut pada sebelah pagi.

Oste dah jadi penangan kepada seorang aunty yang berusia 50an sehingga mendaftar ahli terus sebab dia kata cheaper than other product yang dia dah pernah makn. Alhamdulillah..Tumpang gembira bila dapat berkongsi sesuatu yang baik dengan orang lain.

Bagi Jaja pula, memang sangat membantu saat-saat dah hampir due ni, dapat mengurangkan kejang kaki waktu tidur malam. Alhamdulillah." - Puan Norliza Ismail

Testimoni Ostematrix Shaklee.

Ostematrix Shaklee. Pil kalsium terbaik.

Buat korang yang nak cuba Ostematrix juga, boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment