Testimoni Set Hamil Shaklee : Pengalaman Puan Aeinna - Kedai Vitamin Changlun.

Wednesday, 8 August 2018

Testimoni Set Hamil Shaklee : Pengalaman Puan Aeinna

Jom baca pengalaman Puan Aeinna yang mengamalkan Set Hamil Shaklee semasa mengandungkan anak yang kedua.

"Saya guna Set Hamil Shaklee waktu anak kedua. Perbezaan ketara, tiada langsung cramp kaki malam-malam (simpul biawak), bertenaga je even bulan ramadhan (8 bulan mengandung waktu tu dan Alhamdulillah dapat puasa penuh).

Tak ada demam, tak ada batuk, lelah, tonsilitis dan keputihan seperti mana 1st pregnancy.

Selepas bersalin, perkembangan baby Alhamdulillah baik , 3 bulan dah meniarap dan mula merangkak (kata doctor, tulangnya kuat). Jarang sakit Alhamdulillah dengan izin Allah, bonus baby tembam, gebu & cerah asbab Mamanya continue Set Menyusu Shaklee pula."

Testimoni Set Hamil Shaklee

Alhamdulillah. Seronok baca kan. Ramai ibu-ibu telah merasai kebaikan Set Hamil Shaklee ni. Nak baca yang lain boleh klik sini.

Set Hamil Shaklee Pilihan Ibu-ibu Mengandung


Nak cuba Set Hamil Shaklee juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.wasap.my/+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment