Testimoni Set Hamil Shaklee : Pengalaman Puan Anna Eddy - Irafizah Ismail

Tuesday, 14 August 2018

Testimoni Set Hamil Shaklee : Pengalaman Puan Anna Eddy

"Saya baru bersalin anak ke-3. Seorang Princess yang sangat adorable. Teringin nak berkongsi testimoni saya selepas merasai perbezaan pengalaman hamil tanpa vitamin Shaklee untutk 2 anak saya sebelum ini dan selepas hamil anak ke-3 dengan vitamin Shaklee untuk kehamilan.

Sepanjang kehamilan anak ke-3, saya ambil Vitalea, Vita C, B Complex, Omega Guard, dan Ostematrix since saya memang tak suka minum susu.

Saya lebih bertenaga, tiada rasa loya, lebih cergas dan kulit saya semakin cantik tanpa pigmentation.

Sampai lah ke saat melahirkan. Saya masih rasa sihat dan bertenaga. Sehinggakan proses bersalin kali ni sangat mudah dan cepat. Kalau sebelum ni, selepas keluar tanda, sakit kontraksi memakan masa 2 hari dengan bukaan serviks baru 2 cm. Tapi kali ini, sakit kontraksi berlaku sangat sekejap. Sejurus sampai ke hospital, doktor cek bukaan serviks dah 7 cm. Diusung terus ke Labour Room. Sedang nurse & doktor buat persiapan untuk sambut baby, saya terus rasa nak meneran. Doktor cuba cek bukaan serviks, memang dah 10 cm. Dengan 2 kali push sahaja, saya selamat melahirkan baby girl yang sangat comel.

Kulit baby sangat halus mulus, putih merah. Doktor pun puji, uri cantik, luka perinium sangat minimal dan proses jahitan sangat mudah. Baby pun sangat baik. Disebabkan susu badan saya dah mula mengalir sejurus melahirkan, baby terus tidur kekenyangan." - Puan Anna Eddy

Set Hamil Shaklee Pilihan Ibu-ibu Mengandung
 Mahu cuba Set Hamil Shaklee juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga Kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment