Testimoni Set Hamil Shaklee : Sembelit Tiada Lagi - Kedai Vitamin Changlun.

Saturday, 11 August 2018

Testimoni Set Hamil Shaklee : Sembelit Tiada Lagi

"My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix). Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)" - Puan Adilah

Set Hamil Shaklee Pilihan Ibu-ibu Mengandung

Mahu mencuba Set Hamil Shaklee juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my/+60109007534

Fiefi Irafizah,
Pengedar Shaklee Changlun.
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment