Pengalaman Indah Saat Bergelar Seorang Ibu. - Kedai Vitamin Changlun.

Monday, 13 August 2018

Pengalaman Indah Saat Bergelar Seorang Ibu.

"Nak kongsi pengalaman mengamalkan Set Hamil Shaklee. Saya hamil anak pertama dan saya tidak tahu perbezaan antara yang amalkan dan tidak amalkan Shaklee. Tetapi semasa bersalin hari tu saya kena induce. Memang senang sebab tak sampai 2 jam rasa sakit, dah bersalin. Doktor dan sister sendiri beritahu yang saya senang bersalin. Nak kata rasa sakit bersalin tu, lagi sakit rase sembelit. Tak sakit sangat la kot. Sebab kalau dengar cerita kawan-kawan semua ngeri-ngeri.

Lepas bersalin, nurse suruh susukan baby. Alhamdulillah susu ada. Anak pertama orang kata susu susah nak keluar tapi saya OK. Sekarang ni nak beri baby menyusu pun tak boleh leka, takut baby tersedak. Banyak kali dah minum sampai terbatuk-batuk dia. Susu laju sangat. Dan hari ni hari ke-14 berpantang dan saya terus consume Set Bersalin Shaklee, dan tambah Lecithin. Harap-harap boleh kurus balik :)" - Puan Erin Nurdin

Set Hamil Shaklee Pilihan Ibu-ibu Mengandung




 Mahu cuba Set Hamil Shaklee juga? Boleh hubungi Fiefi k.

www.whatsapp.my//+60109007534

Fiefi Irafizah
Pengedar Shaklee Changlun
COD juga kawasan Bukit Kayu Hitam, dan UUM, Kedah.
Pengeposan ke seluruh Malaysia.


No comments:

Post a Comment